iklan iwb

Iwanbanaran.com – Pakdeeee…..racun motor ki emang ampuhhhh. Kalau sampeyan banyak main ke warung pasti dijamin mumet karena informasi perkara motor baru nggak ada hentinya mengalir. Lhaa piye cak, lawong emang banyak info, mosok IWB kekepin. Termasuk salah satu pembaca dari Yogyakarta cak Andri. Awalnya doi kepincut dengan Yamaha R15VVA karena dasarnya emang FBY. Tapi setelah membaca beberapa review dan penjabaran IWB tentang plus minus keduanya…cak Andri akhirnya Boyong Suzuki GSX-R150 putih biru. Dan setelah dilihat…emang cakepppp ki rekkkk warnanya…

Sebenarnya Surel cak Andri sudah cukup lama masuk kenewsroom IWB. Jadi untuk beli melalui proses lumayan panjang salah satunya konsultasi intens ke IWB. Berikut surel awal doi…

Sugeng ndalu kang Iwan… salam cicak bin kadal

iklan iwb

Matur nuwun sakdurunge kang Iwan, aku silent reader blog e sampeyan soko jaman dinosaurus tekan saiki. Nek gak salah soko jaman sampeyan test ride pulsar 220, tekan saiki blog e sampeyan ki pasti paling pertama tak buka pendak isuk…

Mungkin iki rodo basi kang, tp aku bingung tenan… Ket ndisik aku kepingin tuku motorsport tur rejekine durung tekan2… ndilalahe saiki ono duit nggo ganti motor. Aku jan e fby kang awale pingin R15 v3, tapi semprul tenan jiannnn GSX R150 ki super menggoda kang, bodine aduhai tenan jebule tenan makin didelok makin ayuu kang hahaha… opomeneh werno2 anyare. Iki kabeh racun soko blog vlog e sampeyan… sampeyan ki ncen juozzz gandozzz nek moto kang… nah kang Iwan kan ono blue Simin, tulung pencerahane kang soal GSX R150 nggo penggunaan harian selama setahun iki. Nek iso plus minus e dibanding R15 v3.. mungkin wes kerep dibahas kang tapi tekan saiki ki semenjak 1 thn launching tetep wae ngentekke puyer 1 dos nggo milihe, sak angel milih jodoh.

Matur nuwun kang Iwan, mugi2 selalu diparingake kesehatan lan rejeki berlimpah ben tetep iso berkarya nggo peroda duaan sak Indonesia.. salam juozzz gandozz kang

Dari surel tersebut IWB langsung menuangkan dalam bentuk artikel berjudul “ Komparasi Suzuki GSX-R150 vs Yamaha R15 VVA, pilih mana ??”. Dalam artikel tersebut IWB berusaha menjabarkan apa yang IWB rasakan…..plus minus keduanya. Setelah membaca artikel doi mengirim surel susulan ke IWB. Berikut isinya…

Kang IWB… matur nuwun banget wes dibantu masukan e.. asli aku kepelet tenan nonton sing putih striping biru, wes mabuk kepayang tenan ki, hahaha… tapi durung ono stok e neng dealer Jogja.. setiap hari terasa berdebar2 menantikan kehadirannya… dadi mantapp sepertine fix ambil gsx kang… masukan kang IWB terutama soale vibrasi engine sing alus jadi tambah kekuatan peletan e… ngko aku update ya kang nek unit e uwes ono.. matur nuwun banget kang IWB, racun e luar biasa ganas kang hahahaha… semoga kang IWB sekeluarga selalu diparingake kesehatan lan rejeki berlimpah.. semoga akeh sing kebantu (atau terkena racun?) soko blog e sampeyan apapun pilihan motor e, kabeh motor plus minus kok kang sesuai kebutuhan…

Aminn YRA. Waktu terus berjalan dan doipun menepati janji untuk mengirim foto tunggangan anyarnya…new GSX-R150 warna putih biru. Berikut surel terbarunya…

Kang… aku sidane jumuk GSX-R150 hehehe… ngenteni werno putih biru jiannnn suwe polll stok e ndek jogja, indent 2 minggu punjul.. tapi begitu teko asli jadi pusat perhatian neng lampu bangjo. Aku bingung kok warna putih blas ora populer neng kene, jarang gsx putih, rata2 biru ecstar.

Motore super ganteng koyo kang IWB hehehe… montor iki ora iso dijak alon ya kang, gowonane ngamuk terus nyundul2 hehehe… tapi aku tetap puas kang. Berkat artikel e panjenengan sing nulis plus e engine alus, aku dadi yakin pilihane neng GSX (jan e rodo isih kegodo karo handling R15).. kabeh ki plus minus kok kang..

Matur nuwun banget kang IWB, kapan nek ketemu neng jogja tak traktir ngopi sak puase khusus nggo kang IWB hehehe… aku salut lan respek karo kang IWB, dikala kesibukan sampeyan isih sempat balas email neng silent reader koyo aku iki kang… muga2 kang IWB sekeluarga diparingake kesehatan lan rejeki ben iso terus gawe artikel pendak dino.. pokoke sampeyan juozz gandozz kotozzz kotozzz…

Juozz gandozzzz aminn YRA. Lega cak, IWB merasa senang warung ini tetap menjadi referensi utama para follower. Dan yang terpenting review IWB cocok dengan yang dirasakan bikers…nggak dibuat-buat sebab netralitas adalah utama. Plus minus yang akan menjadi rujukan penting bagi para pembaca. Coba kalau kita ngarang, dibuat-buat…iso-iso IWB dipisuhi ribuan followers dari sabang sampai merauke. Iyo ora cak. So…selamat buat cak Andri semoga puas dengan tunggangan anyarnya. Ati-ati geber GSX-R150 karena gigi 5 motor Suzuki ini bisa tembus 144 km/jam. Keep safety riding cak…..(iwb)

??

Suwun sudi sambangi warung sederhana ini. Jangan lupa subscribe agar sampeyan tidak ketinggalan berita tentang roda dua. Salam satu aspal, juoz gandozzz cakkk !!